2004 – Rozemarijn de Witte

Haar succesrate is enorm, alles wat ze aanraakt verandert in goud

Een oeuvreprijs uitreiken aan iemand die nog zo jong is, is ongewoon. Om in aanmerking voor een Mercur d’Or te komen, moet je immers terug kunnen kijken op een reeks successen en een langdurige, opvallende prestatie geleverd hebben. De jury was unaniem van mening dat Rozemarijn de Witte, ondanks het feit dat ze nog lang niet toe is aan omkijken en achteroverleunen, nu al in aanmerking komt voor de Mercur d’Or.

Haar succesrate is enorm, alles wat ze aanraakt verandert in goud. Ze is exceptioneel, om te beginnen omdat ze op heel jonge leeftijd al een oeuvre hééft.

Rozemarijn beschikt over de speciale gave te weten wat mensen willen, en om dat te kunnen vertalen in een nieuwe bladformule. Zowel ‘Ariadne’ als ‘vt wonen’ maakten onder haar hoofdredacteurschap een grote groei door, zowel in oplage als inhoudelijk.

❛Rozemarijn de Witte is exceptioneel, om te beginnen omdat ze op heel jonge leeftijd al een oeuvre hééft.❜

Ze bedacht vervolgens het concept voor ‘Living’ en wist dat neer te zetten en uit te bouwen tot een succesvol blad met een volstrekt eigen signatuur. Menig ander zou het hierbij laten, maar Rozemarijn begon haar eigen uitgeverij ‘Mood for Magazines’ en bedacht ‘LINDA.’. Inmiddels is dat blad tot een groot succes uitgegroeid en zag een tweede blad, ‘La Vie en Rose’ het levenslicht.

Hoe verschillend de tijdschriften ook zijn waar Rozemarijn de Witte zich tot nu toe mee bezighield, één ding hebben ze gemeen: het zijn allemaal bladen die door háár vleugels kregen en succesvol werden. Dat is in deze moeilijke tijdschriftentijd een exceptionele prestatie waarvoor de jury graag een Mercur d’Or uitreikt.

Waarbij ze de hoop uitspreekt dat Rozemarijn de Witte nieuwe concepten zal blijven bedenken en uitvoeren.

 

TERUG